Ističe rok za obavezno zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Bez autora
May 23 2010

Poslodavcima u ponedeljak, 24. maja ističe zakonski rok od godinu dana u kojem su bili obavezni da zaposle određeni broj osoba sa invaliditetom ili da utvrde da imaju odgovarajući broj zaposlenih sa invaliditetom.Zakonom o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, koji je stupio na snagu 23. maja 2009. godine, propisan je rok od godinu dana od stupanja na snagu zakona za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Svaki poslodavac koji ima najmanje 20 zaposlenih obavezan je da ima zaposlenu osobu sa invaliditetom.

Ističe rok za obavezno zapošljavanje osoba sa invaliditetomPoslodavcima u ponedeljak, 24. maja ističe zakonski rok od godinu dana u kojem su bili obavezni da zaposle određeni broj osoba sa invaliditetom ili da utvrde da imaju odgovarajući broj zaposlenih sa invaliditetom.

Zakonom o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba sa invaliditetom, koji je stupio na snagu 23. maja 2009. godine, propisan je rok od godinu dana od stupanja na snagu zakona za zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Svaki poslodavac koji ima najmanje 20 zaposlenih obavezan je da ima zaposlenu osobu sa invaliditetom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik